Keytoe_Academy-01Created with Sketch.
MENU

Volledigtransparant

Keytoe Academy

Waarom wij
bestaan

Keytoe Academy bestaat omdat we geloven dat we kunnen helpen een positievere wereld te creëren. We gidsen je naar de nieuwe wereld, zodat je op het nieuwe tijdperk kunt inspelen. Dat doen we met een platform vol met hoge kwaliteit cursussen die verdiepende en verrijkende content bevat. We geloven dat de wereld menselijker kan worden, met meer kansgelijkheid, gelijkwaardigheid, authenticiteit en transparantie. Wereldverbeteraars? Waarom niet, at least we try. Gelukkig hebben we in Nederland experts die je kunnen voorbereiden op de nieuwe wereld.

Ga mee op reis!Ga mee op reis!

Hoe we het
doen

Een toegankelijk platform met hoge kwaliteit video cursussen, strak gecureerd en met verrijkende downloadables. Authentieke, enthousiaste experts op een breed scala aan onderwerpen. We doen alles in huis. Dat betekent dat de opnames van de sprekers letterlijk in het KeytoeHuis zijn. We begeleiden de sprekers met de outline van hun cursus. We stellen vragen op punten die we missen of die nog interessant kunnen zijn. We hebben filmbeesten, editmonsters en contentmaniakken die de cursus en de spreker tot hun beste recht laten komen. Zie hier het resultaat.

wat we met de
omzet doen

We vragen 200 euro per jaar. De eerste 21% gaat naar de Nederlandse overheid, en dat is iets goeds: we houden van onze verzorgingsstaat. De volgende 10% wordt evenredig onder de sprekers verdeeld – die allemaal positief in de wedstrijd zitten: geld verdienen is niet het doel, het verspreiden van de vernieuwing en wijsheid wel. De volgende 5% van de opbrengsten wordt elk half jaar besteed aan initiatieven waar we met alle sprekers achterstaan. Initiatieven die positieve invloed voor ogen hebben en wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. We weten zelf hoe lastig het kan zijn. 64% wordt besteed aan de rest! Haha, lekker joh… of toch niet?

En die 64% dan?

Dat valt tegen: opnamedagen, sets, film- en edit-apparatuur, marketingcampagnes, platform-techniek, de betalingsmogelijkheden, klantenservice, administratie, redactie, filmers, regisseurs, fotografen, copywriters, jingle makers, animators, designers, developers en marketeers. Je kan je voorstellen: it’s a lot! We hebben liever een blije wereld dan een blije bankrekening. Anders hadden we met liefde 2.000 euro per jaar gevraagd. We willen de ervaring in de toekomst leuker en beter maken voor hetzelfde geld. Met meer functionaliteiten. Meer mogelijkheden om grensverleggende informatie uit de sprekers te halen. En een vettere beleving ervan, wat helpt bijdragen aan een betere retentie van alles wat je hoort en ziet. We zijn net begonnen. Wanneer we een half jaar hebben gehad plaatsen we hieronder alle cijfers. Van aantal klanten, tot omzet, tot hoogte van de kosten en de onderverdeling daarvan (zo goed als we kunnen aantonen). Je mag het allemaal weten.

Het ontstaan en
onze ambitie

Keytoe Academy is een spinoff ontstaan uit KeytoeY. We deelden al content op het gebied van vrij organiseren. We wilden video content, maar dan niet even hap snap. Een hoge kwaliteit cursus die verdiepender en verrijkender was. Toen gingen we groter denken. We hebben in de tijd van KeytoeY meerdere inspirerende personen ontmoet die verschrikkelijk toffe verhalen hebben. Waarom niet ook die andere sprekers op het platform? Onderdeel van het grotere Keytoe, met online platform en marketing kennis is het de ideale kweekvijver om dit platform neer te gaan zetten. Hét high-end cursussen platform zijn dat mensen gidst naar de nieuwe wereld. Eind 2020 zeker 1000 abonnees. En vanaf daar de stratosfeer in. Ga je mee op reis?

Het productieteam

Johrick

johrick@keytoe.nl+31 6 24 39 66 59

Lennard

lennard@keytoe.nl+ 31 6 34 32 54 06

Cedric

cedric@keytoe.nl+ 31 6 24 89 42 70

Stijn

stijn@keytoe.nl+ 31 6 55 82 01 92

Kevin

Kevin@toscani.nl+ 31 1 05 92 27 77

Sander

sander@toscani.nl+ 31 1 05 92 27 77

Robert

robert@keytoe.nl+ 31 6 41 93 59 59

Ideeën over
topics

Ben je enthousiast? En heb jij een verhaal waarmee je mensen mee op reis wilt nemen? Pak dat podium en neem contact met ons op. Mail naar: lennard@keytoe.nl  Je kunt ook bellen met het productieteam.

Toegang voor
iedereen...?

Naast individuele toegang van 200 euro per persoon per jaar (inclusief btw) kan je ook toegang krijgen als team of organisatie. Wil je dat? Je krijgt daarbij ook een boekenpakket van 12 boeken van de inspiratoren van het platform. Handig om binnen het team rond te laten gaan als extra ondersteuning. Binnen de Academy krijg je per course ook werkboeken en werkvormen die je met je team kan toepassen. Superhandig! Organisatie-ontwikkeling op eigen tempo en naar eigen keuze. Dit is de staffel:

  • Voor 12 collega’s: 2000 euro per jaar excl BTW. 
  • Voor 25 collega’s: 3000 euro per jaar excl. BTW.  
  • Voor 50 collega’s: 4.000 euro per jaar excl. BTW