Keytoe_logo_wit_kleinCreated with Sketch.
MENU

Concreeto

Door

Keytoe x Concreeto

Rotterdamse klanten, daar houden we van bij Keytoe. Waarom? Omdat ze ons de vrijheid geven om te doen waar we goed in zijn, maar tegelijkertijd scherp weten te houden met directe taal. Zo kunnen we de relatie met Concreeto ook omschrijven. Echte Rotterdammers die ons de vrijheid geven, maar altijd de juiste vragen blijven stellen. Sinds maart 2018 pakken we het voortouw op het gebied van marketing, IT en events bij dit kloppende uitzendbureau.

Was het direct raak?

Bij Keytoe zijn we niet heilig. Soms komt een goede samenwerking moeizaam van de grond. Ook wij weten niet altijd direct de juiste resultaten te behalen. Dat is vervelend, maar helaas niet altijd uitgesloten. Zo begon ook de samenwerking met Concreeto. We waren zoekende. Gelukkig kregen we het vertrouwen en konden we het tij op tijd keren. Nu, 3 jaar later, hebben we samen veel gerealiseerd. Een nieuwe huisstijl, een nieuwe website (front- en back-end), social media content, vlogs op de werkvloer, een groots evenement ter ere van het 10-jarig jubileum en een moddervette bedrijfsvideo.

Evenement organiseren? Doen we!

‘Hey kollega’s, dit jaar bestaat Concreeto 10 jaar en we willen graag iets leuks doen om dit te vieren. Kunnen jullie daar een keer over nadenken?’ Toen we deze vraag kregen begonnen de ideeën gelijk te ‘borrelen’. ‘Natuurlijk, geef ons een week en dan komen we bij je terug.’ Een 10-jarig jubileum laat je natuurlijk niet zomaar aan je voorbij gaan, er is hard gewerkt om daar te komen en daar mag dus ook wel even bij stilgestaan worden. Zo gezegd, zo gedaan. Een week later presenteerden we onze ideeën en niet veel later was het in kannen en kruiken. Nou ja, bijna dan… eerst nog even alles regelen. En een evenement organiseren we (bijna) altijd samen met huisvriend en eventmanager Roy van Eventials.

Feestje hier, biertje daar.

Een feest vieren is natuurlijk leuk, maar ‘t is ook een kans om de banden met iedereen weer eens goed aan te trekken. Wie er goed voor de mensen om zich heen zorgt, krijgt dat altijd terug. Vanuit deze gedachte besloten we een evenement te organiseren, waarbij iedereen welkom was die zijn of haar steentje aan Concreeto heeft bijgedragen. Op vrijdag 29 november 2019 reden er bussen vanuit het hele land om meer dan 100 uitzendkrachten op te halen (en thuis te brengen). Samen met nog eens 60 klanten en relaties vierde Concreeto feest in het prachtige Fenix House op Katendrecht. Een locatie met de beste faciliteiten en welke is gevestigd op één van de mooiste plekjes van de stad, met uitzicht op de Kop van Zuid en de Maas. De gasten werden getrakteerd op een heerlijk internationaal buffet, live muziek, een speech van Martin en als hoogtepunt van de avond; het eigen bier. ‘Konkreet Pale Ale’ is een stevig Rotterdams haven bier. Speciaal gebrouwen in samenwerking met Brouwerij Noord, ter ere van het 10-jarig jubileum van Concreeto. Het bier geeft een verfrissend einde aan een dag vol noeste arbeid. Precies wat de uitzendkrachten van Concreeto verdienen.

Voor Dag en Dauw, een Concreeto film.

In een gelukkig huwelijk vliegt de tijd en is het nooit saai. Zo ook niet tussen Keytoe en Concreeto, waar de creativiteit blijft vloeien. Halverwege 2020 mondde die creativiteit uit in een keiharde bedrijfsfilm. Schwung bedacht het volledige concept, schreef het script en organiseerde de complete productie. De voice over is van Rotterdamse stadsdichter Derek Otte. In deze film laten we zien in welke branches Concreeto actief is en hoe een dag in het leven van Concreeto eruit ziet.