Keytoe_logo_wit_kleinCreated with Sketch.
MENU

MKBBrandstof

Door

Intro

Al een tijdje lag MKB Brandstof bij ons in het vizier. Van haar missie om de omschakeling naar klimaatpositief reizen te maken, kregen we al een beetje een harde pielemuis. Maar de ontdekking dat zij net zo een vrije organisatiecultuur nastreven als dat wij doen, maakte ons pas echt wild. En eindelijk was die (heerlijk vlotte) samenwerking daar!

Gaan met die banaan

Of we een instructievideo konden maken over het aanvragen en plaatsen van een laadpaal. Tuurlijk kunnen wij dat! Easy peasy lemon squeezy. Oh, en doe er dan ook maar gelijk drie video’s bij voor een online campagne. Van concept tot productie. Deadline? Over anderhalve maand. Wow! Maar let’s go, gaan met die banaan.

Van concept tot video

Samen met het marketingteam van MKB Brandstof bepaalden we duidelijke doelen voor de drie video’s. De conceptfase kon beginnen.

In de supersnelle online wereld van tegenwoordig waarin iedereen de spanningsboog heeft van een ADHD’er aan de speed, is een trigger in het begin van je video belangrijk. Houd die kijkers aan je buis gekluisterd! Hoe we daarvoor hebben gezorgd? Heel simpel: met een bonnetjes-bom. Nou ja, simpel… Onze eerste special effects waren een feit en het resultaat is helemaal bon! Duizend bonnetjes hebben we door de lucht laten vliegen, uit een administratiedoos en uit een auto. Maar de derde video was pas echt een feest, toen creëerden we een vloedgolf aan pasjes. Check:

Keytoe <3 MKB Brandstof

De samenwerking met het hele team ging als een malle. We willen niet supersentimenteel gaan doen, maar de neuzen stonden heel de tijd dezelfde kant op, het schakelen ging snel en op de set was het een feestje. En voilá, anderhalve maand later hebben we drie hele vette video’s!

Matt!3s F0r L!f3

Al voordat de laatste video was afgerond, kregen we het heugelijke nieuws te horen dat wij ook de video’s mogen maken voor de volgende campagne. Zin an!