Keytoe_logo_wit_kleinCreated with Sketch.
MENU

De dag die hij wist dat zou komen

Cedric28 september 2014Gemiddelde leestijd: 2 minuten

David Jon is jarig – maar dan anders. Vandaag is de dag die hij wist dat zou komen. De dag dat hij DRIE jaar in dienst is bij Keytoe. Hij is de eerste Keytoe-held die dit jubileum kan vieren. Best bijzonder, omdat Keytoe zelf pas net 3 jaar oud is geworden.

Kortom

Hij was de eerste. David en Cedric kenden elkaar al van voor Keytoe. David voerde toen als freelancer vanuit Studio Stylique regelmatig design- en sitewerkzaamheden uit voor ‘in events & concepts’ – nu de holding van Cedric.

Artiestennaam

David Jon Akçabal is zijn volledige naam. Hij gaat door voor David Jon. Dat past beter bij zijn skills. Een soort van artiestennaam, maar dan wel zijn echte. David Jon is een artiest. Zijn kunnen was dus al bekend bij Cedric en Patrick. We hebben ervoor moeten werken om hem ‘binnen te halen’.

20130728_030155(0)

WTF

Het klinkt nu gek – waarom zou hij twijfelen als je kijkt naar Keytoe en zijn baan binnen het bedrijf tenslotte? Nu is dat makkelijk gezegd: toen was het allemaal gebaseerd op plannen. En niets concreets. Hij kende Cedric al een beetje: “die zei wel vaker iets”.

Rol bij Keytoe

Toch is hij op zijn gevoel afgegaan en zei: “screw it, let’s do it!”. Drie jaar later is David een van de helden van de Dedicated Crew van Keytoe. Hij werkt als Digital Concepter en bedient A-klanten van zijn kennis en kunde.

Kunde

David Jon is een allrounder met een focus op UX. Zijn techniek-skills en design-achtergrond maken hem een kadootje voor Keytoe. We zijn dan ook dolblij dat David Jon bij Keytoe werkt.

Pro’s

Naast zijn vakinhoudelijke kennis en kunde heeft hij een werkinstelling zoals iedere werkgever die graag zou willen zien. Zelden ziek, altijd betrokken buiten werktijd en bevlogen op een manier die voor ruzies kan zorgen.

Cons

Is het allemaal rozengeur en manenschijn? Gelukkig niet. Ook David heeft zijn flaws. Denk aan het Amerikaans-Nederlandse taalgebruik wat soms resulteert in ‘De Meisje’-achtige taferelen. Of zijn langdradige uithalen als hij iets duidelijk wil maken – niets kan in 1 zin. Of zijn periodes van chagrijnigheid. Soms weken vrolijk – soms een volle week een pestchagrijn.

20130727_211055

For granted

We nemen het voor lief. David is keihard Keytoe-material en wij zouden ons niet kunnen indenken dat dat anders wordt.

Lieve Dave

Boks ouwe.