Keytoe_logo_wit_kleinCreated with Sketch.
MENU

Wil jij ook bijKeytoe wonen?

Keytoe Huis

Wat is dat voor
huis dan?

Het Keytoe-huis is een plek waar je kan experimenteren, op je bek kan gaan en weer opstaat om vervolgens weer op je bek te gaan. Een plek waar iets niet weten en floreren hand in hand gaan. Waar falen en oprecht gewaardeerd worden bij elkaar horen. In het Keytoe-huis bestaan geen rare vragen en zijn we er om van elkaar te leren en elkaar te laten floreren. Met een peer-groep van tientallen professionals maken we elkaar zo wijs mogelijk.

Waarom is dat
huis er dan?

Wat Keytoe heeft gemaakt tot wat het nu is, is het resultaat van een ‘doorleefd’ falen. Een reis van vallen en opstaan die heeft geleid tot een bepaalde wijsheid. Deze wijsheid willen we doorgeven, en met elkaar nog groter maken. Met Keytoe oefenen we positieve invloed uit op jou, je schoonmoeder, je buurvrouw, je collega en je klant. We willen stoppen met bedrijfje of schooltje spelen en eerlijk tegen elkaar worden. We maken ons hier keihard voor want we geloven dat dit niet alleen goed, maar vooral ook nodig is voor onze samenleving. Doe je mee?

Wat gebeurt er in
dat huis dan?

Het huis is een plek waar je floreert, een plek van persoonlijke ontwikkeling. Een plek waar we wijsheid zien ontstaan door samen te leren, te inspireren, te coachen, te spelen, uit te dagen en elkaar te infecteren met positiviteit. Het Keytoe-huis biedt een leeromgeving in de vorm van een fysieke ruimte waarin niks onmogelijk is. Workshops, talks, interventie-sessies, persoonlijke coaching of samen een nieuwe aanpak ontwikkelen, het kan allemaal. Het programma bepalen we met en voor onze huisgenoten. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Kom even langs dan!

Hoeveel mag dat
kosten dan?

Voor 2000 euro per jaar of 250 euro per maand word je al huisgenoot. Dit is voor de huur, materialen, sloten champagnekoffie, event-kosten en de werkzaamheden van de hosts. Je bepaalt zelf hoeveel je haalt en hoeveel je komt brengen. Is het genoemde bedrag een probleem voor je, maar lijkt het je wel hartstikke vet om deel uit te maken van Keytoe-huis? Laat het ons even weten, we kijken graag met je naar de mogelijkheden! 

Keytoe is extreemleerzaam vooriedereen diedurft.

Marcel van Marrewijk|Decaan - SDO Hogeschool

Ze zijngeweldig!

Alessia Paladino|KPN

Ik geloof niet in descheiding tussenonderwijs enbedrijfsleven

Cedric Muchall|Initiator - Keytoe University

Debruistabletdie je nodighebt!

Andrea den Hartog|Speakers Academy