Keytoe_logo_wit_kleinCreated with Sketch.
MENU

Wil jij ook bijKeytoe wonen?

Keytoe Huis

Wat is dat voor
huis dan?

Het Keytoe-huis is een plek waar je kan experimenteren, op je bek kan gaan en weer opstaat om vervolgens weer op je bek te gaan. Een plek waar iets niet weten en floreren hand in hand gaan. Waar falen en oprecht gewaardeerd worden bij elkaar horen. In het Keytoe-huis bestaan geen rare vragen en zijn we er om van elkaar te leren en elkaar te laten floreren. Met een peer-groep van tientallen professionals maken we elkaar zo wijs mogelijk.

Waarom is dat
huis er dan?

Wat Keytoe heeft gemaakt tot wat het nu is, is het resultaat van een ‘doorleefd’ falen. Een reis van vallen en opstaan die heeft geleid tot een bepaalde wijsheid. Deze wijsheid willen we doorgeven, en met elkaar nog groter maken. Met Keytoe oefenen we positieve invloed uit op jou, je schoonmoeder, je buurvrouw, je collega en je klant. We willen stoppen met bedrijfje of schooltje spelen en eerlijk tegen elkaar worden. We maken ons hier keihard voor want we geloven dat dit niet alleen goed, maar vooral ook nodig is voor onze samenleving. Doe je mee?

Wat gebeurt er in
dat huis dan?

Het huis is een plek waar je floreert, een plek van persoonlijke ontwikkeling. Een plek waar we wijsheid zien ontstaan door samen te leren, te inspireren, te coachen, te spelen, uit te dagen en elkaar te infecteren met positiviteit. Het Keytoe-huis biedt een leeromgeving in de vorm van een fysieke ruimte waarin niks onmogelijk is. Workshops, talks, interventie-sessies, persoonlijke coaching of samen een nieuwe aanpak ontwikkelen, het kan allemaal. Het programma bepalen we met en voor onze huisgenoten. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Kom even langs dan!

Ben je vooral creatief ingesteld? Dat mag en ook daarvoor bieden we veel plek. In onze foto-studio is alles beschikbaar om de juiste setting te creëeren voor een perfecte foto-shoot. Komt dat zien!

Hoeveel mag dat
kosten dan?

Dat hangt ervan af. Je kunt een flex-ruimte huren vanaf 250 euro per maand. Of je kan met je gehele bedrijf neerstrijken in een grote ruimte vanaf 2.000 euro per maand. Alles kan, niets moet. We hebben er zelfs een speciale site voor gebouwd, waar je het één en ander over kunt lezen: www.kantoorhuurmaassluis.nl.

Wat we in ieder geval kunnen beloven is dat je komt te werken in een inspirerende omgeving (want ja, het pand ziet er tof uit, ook van binnen), met interessante mensen (oeeehhh, dat is een flinke claim, maar we durven hem aan).

Een keer proef werken? Dat kan altijd! Loop gewoon even binnen, klap je laptop open en vraag ons het wifi-password. Tot snel!

Kom bij ons wonen&werkenKom bij ons wonen&werken

Keytoe is extreemleerzaam vooriedereen diedurft.

Marcel van Marrewijk|Decaan - SDO Hogeschool

Ze zijngeweldig!

Alessia Paladino|KPN

Ik geloof niet in descheiding tussenonderwijs enbedrijfsleven

Cedric Muchall|Initiator - Keytoe University

Debruistabletdie je nodighebt!

Andrea den Hartog|Speakers Academy