Keytoe_Kollega_kleinCreated with Sketch.
MENU

Keytoe zoekt creatieve content-goeroe: word jij onze nieuwe schone schrijver/schrijfster?

joost28 oktober 2019Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Bedrijf van acht jaar op zoek naar een serieuze relatie met man of vrouw. Beter gezegd: Keytoe zoekt een creatieve content-goeroe. Je gaat voornamelijk aan de slag met het schrijven van teksten, maar we plaatsen je liever niet in een hokje. Daarom is er ook de ruimte om creatief mee te denken bij alle content waar je een mening over hebt. Je zult je kunsten vertonen op socials en websites, maar ook regelmatig op offline producten als een flyer of een poster. Schud jij voor elk platform de juiste tekst (of catchy oneliner) uit je mouw? Vet. Wij willen jou. 

Eerst over ons

Wij zijn dat bedrijf van acht jaar, maar noemen onszelf liever Keytoe. Wij zijn een beetje een raar bedrijf, maar wel een heel leuk raar bedrijf. Eigenlijk bestaan we uit meerdere gedeeltes. Jij zult aan de slag gaan bij de grootste: KeytoeK. Daarnaast bestaat Keytoe uit de spin-off KeytoeY en het aangetrouwde KeytoeT. KeytoeY vertelt anderen over een nieuwe manier van organiseren en KeytoeT bestaat uit een stel technische IT-wonders. Samen zijn we Keytoe.

Wij zijn het bedrijf waar jij je mag bemoeien met letterlijk alles; de financiën, het loon van je collega, de stoel waar je op zit of de kleur van de muur waar je tegenaan kijkt. We hebben geen managers (bleh) of andere functietitels en we hebben allemaal een onbeperkt aantal vakantiedagen. Verder trekt iedereen bij ons aan de touwtjes. Ook de nieuweling, ook de Prospects (a.k.a. stagiair(e)s). Dat is onze Kultuur. Verder gaan we met KeytoeK als Kollega aan de slag voor de vetste klanten en zijn we fucking goed in alles wat met marketing en IT te maken heeft. Design? You got it. Code? Yep. Content? Daar kunnen we jou wel bij gebruiken.   

En dan over jou

Want laten we eerlijk zijn, het draait hier toch om jou. Jij bent die creative copywriter waar we naar op zoek zijn. Weinig tekstschrijvers zijn beter als jij. You see what I did there? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Jij bent een ster op het gebied van tekst en houdt ervan om bedrijven te laten groeien. Lang, kort, jij weet met de juiste teksten de juiste mensen te trekken. Daarnaast zet je met je kritische blik het hele team op scherp en kom je met je creativiteit op ideeën die zelfs wij niet hadden kunnen bedenken. 

Wat je gaat doen

Vooral schrijven. Voor socials. Voor websites. Voor folders. Voor flyers. Voor presentaties. Je snapt het al: voor van alles. Je weet welke doelgroep op welk platform actief is en weet te beredeneren waarom dat het geval is. Op kantoor ga je als een jekko, maar je vindt het ook vet om op locatie bij de klant te werken. Je moet een klant (en zijn doelgroep) natuurlijk wel kennen voordat je een goede tekst kunt schrijven. Maar dat snap jij. Jij snapt het allemaal. 

Als je een rijbewijs hebt (of bijna hebt), vinden we dat tof. Ook zouden we het heel leuk vinden als je een beetje uit de voeten kunt met Photoshop en Illustrator. Beiden zijn niet verplicht, wel lekker. Ervaring is een pré. Oké, we houden je niet langer in spanning. Je kunt ons mailen, bellen, of bij ons langskomen. De deur staat altijd open, behalve als er niemand is. Creativiteit wordt gewaardeerd! Alle andere dingen die je normaal in een vacature vindt komen wel ter sprake als je een keer langskomt voor een bakkie. Tot snel, doeeeei! 

Hé psst.
Mailen? joost@keytoe.nl
Bellen? 010-5990008
Langskomen? Doctor Kuyperkade 28, 3142 GC Maassluis
Creativiteit? Pluspunten