Keytoe_Kollega_kleinCreated with Sketch.
MENU

Keytoe zoekt online marketeer. Word jij onze spin? (m/v)

joost30 december 2019Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Wij zijn op zoek naar een spin. Niet eentje met acht poten, maar met twee benen. We zoeken namelijk naar een spin in het web. Het web van Keytoe. Noem het een online marketing-spin, of geef er je eigen spin aan. Bij Keytoe kan alles, maar niet zonder jou. Jij analyseert, adviseert en test. ‘Eat, sleep, analyse, test, repeat’ is jouw motto en je kunt niet wachten om daarmee aan de slag te gaan. Mooi. Dan is deze voor jou. Laten we eerst vertellen in welk web je terecht komt, anders maken we het onnodig ingewikkeld.

Even voorstellen

Keytoe bestaat uit verschillende teams. Jij zult aan de slag gaan bij de grootste: KeytoeK. Bij K gaan we als Kollega aan de slag voor de vetste klanten. We maken foto’s die gebruikt worden voor magazines, we schrijven teksten waar mensen geen genoeg van kunnen krijgen en we ontwerpen websites waarmee we awards winnen. Daarnaast bestaat Keytoe uit de spin-off KeytoeY (no pun intended) en het aangetrouwde KeytoeT. KeytoeY leidt de revolutie richting een nieuwe manier van organiseren en KeytoeT bestaat uit een stel technische IT-wonders. Samen zijn we Keytoe.

Bemoei je bij ons vooral met alles waar je een mening over hebt. We hebben namelijk geen managers (bah) of bazen (bleh) en beslissen alles met z’n allen. Jouw mening telt dus vanaf het moment dat we je spreken. Waar je mening invloed op kan hebben? Nogmaals: op alles. De financiën. Het loon van je collega. De stoel waar je op zit of de muur waar je tegenaan kijkt. Dat is onze Kultuur. Denk je hier perfect in te passen? Vet. Pluspunten.

Wie ben jij dan

Jij bent die analytische spin waar we het over hadden. Laten we je voor de goede orde een online marketeer noemen, voor deze ene keer dan, want we doen eigenlijk ook niet aan functietitels. Om te beginnen zijn SEO en SEA termen waarbij jij niet denkt aan hoge piefen binnen een grote organisatie, maar gelijk aan zoekmachineoptimalisatie en Adwords (Google Ads tegenwoordig, maar dat wist jij natuurlijk gelijk). Jouw hart gaat sneller kloppen van conversieoptimalisatie en jij weet met de juiste advertenties (ook op social media) de juiste mensen te bereiken. Google Analytics? Dat heeft geen geheimen voor je.

We hebben je nu al een aantal keer een spin genoemd, wat we natuurlijk lief bedoelen, maar wat we wel echt menen. Jij weet namelijk alle disciplines binnen Keytoe (content marketing, development, design en online marketing) aan elkaar te verbinden, net als een spin de draden in zijn web met elkaar verbindt. Bij het analyseren en optimaliseren van de customer journey van onze klanten zul je namelijk met alle disciplines gaan samenwerken. Een landingspagina heeft namelijk wel goede SEO-geoptimaliseerde teksten nodig en de knop die jij graag wilt hebben, omdat je met data hebt kunnen bewijzen dat deze mist, zal langs design en development moeten voordat deze op het beeld verschijnt. Dat snap jij. Meestal kun je de kansen die je ziet in de data namelijk niet zelf verwezenlijken. Online Marketeer Joeri zegt daarom regelmatig: ‘ik kan zelf eigenlijk helemaal niks, niet schrijven, niet coderen en niet designen.’ Teamwork makes the dream work. Vervolgens zal die tekst of knop uiteindelijk geplaatst worden op de website van de klant. Contact is daarbij belangrijk. Veel bellen, veel afstemmen en veel berichtjes sturen, zodat vooral de klant, maar ook elke discipline, perfect op de hoogte is. Ook dat snap jij.

Verder lullen?

Nu je weet wie wij zijn en wie wij graag zouden willen dat jij bent is het tijd om elkaar beter te leren kennen. Dat doen we het liefst met een bakkie erbij. Dus heb je zin om uh… kom je een keertje langs? Dan bespreken we de rest. Vet. Tot dan!

Mailen? joeri@keytoe.nl
Bellen? 010-5990008
Langskomen? Doctor Kuyperkade 28, 3142 GC Maassluis
Creativiteit? Pluspunten

P.S. KeytoeS (lees: Schwung) heeft ook een hele vette vacature openstaan voor een (Jr.) Online Marketeer/Growth Hacker/Tovenaar bij een grote internationale speler (uit Amerika) in de wereld van applicaties en tools, waar je gedurende een jaar aan de slag zou kunnen gaan. Het kloppend hart van deze organisatie zit in Rotterdam, lekker makkelijk. Lees de vacature hier!