Keytoe_Kollega_kleinCreated with Sketch.
MENU

Keytoe zoekt vers bloed! Word jij onze DTP'(st)er?

joost18 december 2019Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Er was eens een heel wijs iemand die aangaf dat je visueel nóg meer over kunt brengen dan tekstueel. Dat is mooi, want daarom hebben wij jou nodig. Jij bent namelijk all about the visuals en snapt de huisstijl van een klant binnen no-time. Vervolgens krijg je alles perfect op papier. Letterlijk op papier, want jouw kunstwerken zullen vaak geprint worden. Jij bent namelijk DTP’er, maar we plaatsen je liever niet in hokjes die je niet zelf hebt ontworpen. Daarom kan DTP’er bij ons ook Down To Party betekenen, of uh… vul zelf maar in.

Eerst over ons

Eerst even voorstellen. Wij zijn een beetje een raar bedrijf, maar wel een heel leuk raar bedrijf. Eigenlijk bestaan we uit meerdere gedeeltes. Jij zult aan de slag gaan bij de grootste: KeytoeK. Daarnaast bestaat Keytoe uit de spin-off KeytoeY en het aangetrouwde KeytoeT. KeytoeY vertelt anderen over een nieuwe manier van organiseren en KeytoeT bestaat uit een stel technische IT-wonders. Samen zijn we Keytoe.

Wij zijn het bedrijf waar jij je mag bemoeien met letterlijk alles; de financiën, het loon van je collega, de stoel waar je op zit of de kleur van de muur waar je tegenaan kijkt. We hebben geen managers (bleh) of andere functietitels en we hebben allemaal een onbeperkt aantal vakantiedagen. Iedereen trekt bij ons aan de touwtjes. Ook de nieuweling, ook de prospects (a.k.a. stagiair(e)s). Dat is onze Kultuur. Verder gaan we met KeytoeK als Kollega aan de slag voor de vetste klanten en zijn we fucking goed in alles wat met marketing en IT te maken heeft. We zijn alleen niet compleet zonder jou.

Dan over jou

Waar we nog wel wat hulp bij kunnen gebruiken is DTP. Daarom zoeken we iemand die een huisstijl direct aanvoelt en deze perfect over weet te brengen in alle uitingen. Social posts, nieuwsbrieven, brochures, folders, flyers en andere printables: jij schudt ze allemaal uit je designer-mouw. Jij krijgt rillingen over je rug als je comic sans ziet. Jij voelt papier aan (letterlijk) en weet daarom precies bij welke uiting welke soort papier past. Jij voorkomt dingen als final_final_dev_v2 en weet precies wat we bedoelen als we het hebben over PMS, RGB en CMYK (!).

Jij weet de wensen van de klant perfect op papier te brengen. In de juiste vormen. In de juiste maten. In de juiste kleuren. Jij snapt het allemaal en begrijpt ook dat daar communicatie met de klant voor nodig is, maar dat hoeven we jou natúúrlijk niet te vertellen. Verder heeft het Adobe pakket voor jou geen geheimen. Lees: InDesign, Illustrator en Photoshop. Kennis van After Effects is een pré en we vinden je extra lief als je ook verstand hebt van Premiere.

Is het een match? 

You like all dit voor twee/drie dagen in de week en je staat al in de startblokken (of bijna)? Kom dan vooral gezellig langs voor een bakkie. Laat je wel even weten wanneer je komt? Dan bespreken we de rest. Tot dan!

Hé psst.
Mailen? gerben@keytoe.nl
Bellen? 010-5990008
Langskomen? Doctor Kuyperkade 28, 3142 GC Maassluis
Creativiteit? Pluspunten