Keytoe_Toscani_klein
MENU

Hoe zitdat preciesMet Toscani?

Toscani

Toscani

Toscani is ooit opgericht als traditioneel reclamebureau. Tegenwoordig zijn we gespecialiseerd in online techniek. Van websites en webshops tot maatwerk datamanagementsystemen met API-koppelingen, voor elk online technisch vraagstuk hebben we een oplossing. Deze oplossingen bieden we al ruim twintig jaar, naar volle tevredenheid van vele klanten waar we langdurige relaties mee hebben.  

Onze kracht

Toscani is al twintig jaar gevestigd onder de rook van Rotterdam. Dit zie je terug in onze werkwijze. Niet lullen maar poetsen. Scrum, Agile, Lean? Uiteraard, als het maar geregeld wordt. Heb je een vraag? Wij hebben een oplossing. Wil je online iets gedaan hebben? Gaan we voor je fixen. Technische uitdagingen zijn we gek op. Dit alles met continue, snelle, open en eerlijke communicatie.  

Toscani x Keytoe

Sinds 2016 bundelen Toscani en Keytoe de krachten en vormen samen een unieke digitale agency in de randstad. We plukken beide de vruchten van elkaars kwaliteiten, bouwen samen aan de beste customer journeys en bieden groei aan als service op continue- en projectbasis.  

JOUW TECHNISCHE PARTNER

Als geheel zorgen we voor het succes en de groei van je bedrijf. Dit doen we door spectaculaire marketing, kwaliteit en innovatie. Print of web, shop of ingewikkelde digitale Laravel koppelingen met de API van je boekhoudprogramma. Toscani (Keytoe T) is je partner in de technische online oplossing. Gespecialiseerd in het ondersteunen van de traditionele marketingbureaus die hun vaste klanten ook online willen helpen maar het design niet uit handen willen geven.