Keytoe_Schwung_kleinCreated with Sketch.
MENU

Experts dieSchwungbrengen!

Schwung!

Wat doen we dan?

Wij geloven in het positief beinvloeden van organisaties en de mensen die daar werken! Hoe we dat doen? Door bevlogen Creative Digitals en organisaties met elkaar in verbinding te brengen. Onze Schwungers brengen beweging op het gebied van Design, Development, Projectmanagement & Conceptontwikkeling én doen dat bovendien met een lach. Wij zorgen dat projecten succesvol worden afgerond en dat de doelstellingen worden behaald. We barsten van de kennis, maar leren nog elke dag van én met elkaar. Samen creëren we een omgeving waar zelfontwikkeling, plezier en bevlogenheid voorop staan.

Waar gaan we heen dan?

Schwung heeft de ambitie om de leukste groep van Creative Digitals van Nederland te worden. We willen groeien en een grote groep creatieve experts bijeenbrengen, maar we hebben een streng deurbeleid wat motivatie betreft en kwaliteit gaat daarom altijd boven kwantiteit. In alles wat we bij Schwung doen is plezier de belangrijkste stakeholder. Schwungers werken vanuit intrinsieke motivatie (willen werken, niet moeten werken) en zijn continue op zoek naar wijsheid, uitdaging en het maken van positieve impact! Ben jij een Creative Digital die het aandurft om onderdeel van onze beweging te worden? Kom op dan!

Klanten

Digitale expert nodig?

Let’s talk! Onze Schwungers zijn bevlogen en bovendien flexibel inzetbaar. Ze helpen jouw project/organisatie verder op het gebied van Design, Development, Projectmanagement & Conceptontwikkeling.

Schwung x Keytoe.
Hoe zit dat?

De vruchtbare grond van Keytoe, waar talent zich kan ontwikkelen, is de bakermat van Schwung. Vanuit een sterke ondernemerswens besluiten collega’s Michael en Bo in 2019 om de handen ineen te slaan en samen met Keytoe een nieuw ‘ding’ te starten. Waar de versgebakken ondernemers bij Keytoe nog in een multidisciplinair team opereren, richten ze zich met Schwung op de kracht van het individu. Organisaties verbinden met Creative Digitals, die zich volle bak focussen op projecten, dat is waar Schwung de focus op legt. Schwung en Keytoe bundelen de krachten ook om gezamenlijke klanten te laten floreren. En zo leefden zij nog lang en gelukkig!

Samen vollekracht vooruit!

Stephan|Hygiënepapier.nl

Digitale expertsdie ons projectverder brengen!

Axel|Plantsome

Debruistabletdie je nodighebt!

Andrea den Hartog|Speakers Academy

Wat Schwungbedenkt isboven verwachting.Zelfs opMVO gebied!

Martin Dekker|Concreeto

Team