Keytoe_logo_wit_kleinCreated with Sketch.
MENU

Zijn jullie echteen hogeschool?

Keytoe University

HBO-diploma

Het klinkt te gek voor woorden, maar is gewoon te gek. Bij Keytoe kun je de opleiding Moderne Bedrijfskunde volgen, in deeltijd, voltijd óf duaal. Met de gebruikelijke startkwalificaties kun je bij Keytoe terecht en word je via theorie én bakken praktijkervaringen naar je diploma begeleid. In samenwerking met SDO Hogeschool (Samen Duurzaam Ontwikkelen) hebben wij een uniek aanbod dat naadloos past bij jouw persoonlijke behoefte, groeiproces en leervragen. Differentiatie, de Heilige Graal in Onderwijsland. Daarmee werken we al sinds 2020 aan ons gezamenlijk doel: een duurzame ontwikkeling.

Keytoe X SDO

De Keytoe University for applied science is mogelijk gemaakt door de samenwerking met ‘SDO Hogeschool voor Moderne Bedrijfskunde’. De decanen van SDO verzorgen het didactische onderwijsdeel: er worden onder meer tentamens afgenomen, projecten opgezet en scripties beoordeeld. De huisvesting, de praktijkcases en de coaching van studenten neemt Keytoe voor zijn rekening. Dankzij ons uitgebreide netwerk van professionals beschikken we over kennisbronnen, popelend hun wijsheden en expertise te delen. Bekijk onze partner SDO

Ieder moment
Jouw tempo

Je mag je eigen tempo bepalen en kan dus ieder moment van het jaar, of zelfs per direct, starten. Heb je deels al een aanverwante HBO-opleiding gevolgd, dan kun je voor reeds behaalde vakken vrijstelling krijgen. Bij Keytoe bieden we alleen de HBO-opleiding ‘Moderne Bedrijfskunde’ aan. Die is gestoeld op drie pijlers: persoonlijke ontwikkeling, professionele ontwikkeling en het creëren van positieve invloed in de praktijk. In concreto(e) betekent dit: naast je groei als individu staat je voorbeeldfunctie centraal. Ondernemers mogen, nee, moeten zich bewust zijn van hun invloed op de maatschappij. Van de ideeën die zij uitdragen. Daar heb je tijd voor nodig. En die krijg je van ons. Want jouw tijd komt eraan!

Inhoud van de
opleiding

Je maakt kennis met de gangbare elementen van bedrijfskunde, verrijkt met de relevante onderwerpen van vandaag en morgen. Denk aan vernieuwing in organisatiecultuur, e-commerce, artificial intelligence en internet of things. In ruimere mate dan bij het gebruikelijke HBO ligt de focus op karaktervorming, zingeving en growth mindset. De idee achter Moderne Bedrijfskunde brengen we met ons lesaanbod direct in praktijk: de mens dient niet het bedrijfsleven, maar het bedrijfsleven dient de mens.

Waar de klassieke bedrijfskunde gestoeld is op efficiëntie, de homo economicus en lopendebandwerk, haalt de moderne tak de werknemer uit zijn machteloze toestand van ‘schakeltje’. Karaktervorming creëert daadkracht en eigenaarschap. Zingeving zorgt voor energie. Growth mindset betekent dat leren geen einde kent. En dat blijkt niet slechts uit de theorie… Bij Keytoe is het praktijkdeel immers extreem uitgebreid. We laten je leren door je zo veel mogelijk te laten doen. Het maakt niet uit hoe oud je bent. Al doende, leert men. Al lerende, groeit men.

Ik geloof niet in descheiding tussenonderwijs enbedrijfsleven

Cedric Muchall|Initiator - Keytoe University

Ik ben mooi deallereerste!

Stijn van den Berg|KeytoeY

Fuckingvet!

Michael Pietersen|Remissio

Keytoe is extreemleerzaam vooriedereen diedurft.

Marcel van Marrewijk|Decaan - SDO Hogeschool