Keytoe_logo_wit_kleinCreated with Sketch.
MENU

Zijn jullie echteen hogeschool?

Keytoe University

HBO-diploma

Het klinkt te gek voor woorden, maar dat is het niet. Het is gewoon te gek. Bij Keytoe kun je de opleiding Moderne Bedrijfskunde volgen. Deeltijd, voltijd óf duaal voor hetzelfde schoolgeld als in het reguliere HBO-onderwijs. Met de gebruikelijke startkwalificaties kun je bij Keytoe terecht en word je middels theorie én heel veel praktijk naar je diploma begeleid. Dit initiatief is kraakvers: sinds 2020. Ben jij een Haantje de Voorste en zit jij bij de eerste lichting waaghalzen?

Ieder moment
Jouw tempo

Je mag je eigen tempo bepalen en kan dus ieder moment van het jaar, of zelfs per direct, starten. Als je eerder al deels een gerelateerde HBO-opleiding hebt gevolgd, dan kun je vrijstellingen krijgen voor vakken die je al behaald hebt. Bij Keytoe bieden we alleen de HBO-opleiding ‘Moderne Bedrijfskunde’ aan. Die is gestoeld op drie pijlers: persoonlijke ontwikkeling, professionele ontwikkeling en het creëren van positieve invloed in de praktijk.

Keytoe x SDO

De Keytoe University for applied science is mogelijk gemaakt door de samenwerking met ‘SDO Hogeschool voor Moderne Bedrijfskunde’. De decanen van SDO verzorgen het didactische onderwijsdeel en Keytoe verzorgt de huisvesting, de praktijkcases en de coaching van studenten door het netwerk van professionals van Keytoe. Bekijk onze partner SDO

Inhoud van de
opleiding

Je krijgt de gangbare traditionele elementen van bedrijfskunde, maar dan verrijkt met de relevante topics van vandaag en morgen. Denk aan vernieuwing in organisatiecultuur, e-commerce, artificial intelligence en internet of things. In ruimere mate dan bij het gangbare HBO ligt de focus op karaktervorming, zingeving en mindset. Bovendien is de praktijkcomponent bij Keytoe extreem uitgebreid: leren door zoveel mogelijk te doen. Het maakt niet uit hoe oud je bent. Lang leve(n) leren!

Ik geloof niet in descheiding tussenonderwijs enbedrijfsleven

Cedric Muchall|Initiator - Keytoe University

Ik ben mooi deallereerste!

Stijn van den Berg|KeytoeY

Fuckingvet!

Michael Pietersen|Remissio

Keytoe is extreemleerzaam vooriedereen diedurft.

Marcel van Marrewijk|Decaan - SDO Hogeschool