Keytoe_Y_kleinCreated with Sketch.
MENU

Meervrijheidop werk?

Keytoe Y

Versimpelen

Onze klanten willen meer betrokken medewerkers. Meer vrijheid graag, als de verantwoordelijkheid ook maar wordt genomen. Keytoe wordt gezien als een van de meest vooruitstrevende organisaties op het gebied van cultuur. De lessen die wij hebben geleerd zorgen voor doorleefd advies aan onze klanten. Nuchter, door wetenschap en boerenverstand te combineren. We ageren tegen ‘bedrijfje spelen’ en maken zaken graag simpel. We weten waar we het over hebben én hoe het voelt.

Voor
wie?

Voor iedereen die echt graag ‘anders’ wil organiseren, maar op een bepaald punt vastloopt. De vraag ‘Hoe Dan?!’ horen we bijna dagelijks. Alles draait om nuances, zowel bij ‘normale’ ondernemingen, als corporates of bij de (semi-)overheid. We begrijpen je context en gaan op jouw tempo aan de slag. We doen wat nodig is: of je nu ondernemer, manager of medewerker bent. Let wel, we houden onze invloed heel simpel. Jij doet het, wij helpen je met de juiste stappen. Het systeem mag nooit het doel zijn, florerende collega’s wel.

Klanten

Vraag en
antwoord

Welke vraag je ook hebt, we vinden het super als je in contact treedt met een van ons. Ook niet-klanten voorzien we geregeld zomaar van een inzicht. Want onze missie is om het gedachtengoed achter onze Keytoe-manier van organiseren meer de norm dan de uitzondering te laten zijn. We kunnen ook jou helpen, als je maar belt of mailt.

Bla Bla
Bla ...

We kletsen wat af. Regelmatig geven Lennard en/of Cedric ergens een talk (boekingen via Speakers Academy). Onze boeken worden wekelijks gelezen. En waar we ook komen, of dat nu intern bij één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland is, of een andere corporate of semi-publieke organisatie, we verspreiden ons gedachtengoed. Menswaardig organiseren is onze norm. En over de jaren heen hebben we een netwerk van ambassadeurs om ons heen verzameld die meedenken en meedoen. Want waarom zouden we woorden gebruiken als ‘mindset’ en ‘agile’ als we het graag zo simpel mogelijk houden?

Contactpersonen

Lennard

lennard@keytoe.nl+ 31 6 34 32 54 06

Cedric

cedric@keytoe.nl+ 31 6 24 89 42 70

Florian

Florian@keytoe.nl+ 31 6 18 14 87 97

Stijn

stijn@keytoe.nl+ 31 6 55 82 01 92

Sonja

sonja@keytoe.nl+ 31 6 1433 0073

Tering watgaan diegasten hardzeg..

Axel Persoon|Plantsome

Debruistabletdie je nodighebt!

Andrea den Hartog|Speakers Academy

Ze zijngeweldig!

Alessia Paladino|KPN